همایش
کسب رتبه ممتاز مرکز افکار سنجي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري
تاریخ انتشار : 1397/06/04
نمایش : 30
سرپرست جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري از کسب رتبه ممتاز مرکز افکار سنجي دانشجويان ايران (ايسپا) شعبه چهارمحال و بختياري در سال 96 شده است. سيروس رضايي در گفت و گو با خبرنگار ايسنا – منطقه چهارمحال و بختياري – با اعلام اين خبر، اظهار کرد: مرکز افکار سنجي دانشجويان ايران (ايسپا) شعبه چهارمحال و بختياري با نمره 93 از 100 حائز رتبه ممتاز در سال 96 شده است. وي افزود: اين مرکز تا کنون طرح‌هاي مختلف افکارسنجي و تحقيقاتي را در حوزه‌هاي مختلف اجرا کرده است . رضايي گفت: در سال گذشته تعداد 10 طرح نظرسنجي ملي و استاني توسط مرکز افکارسنجي استان انجام شده است . رضايي خاطرنشان کرد: مرکز افکارسنجي دانشجويان ايران (ايسپا) در راستاي توسعه علمي و تحقيقاتي کشور و با قصد رفع نياز سازمان‌ها و نهادهاي تصميم گير، ضرورت توجه به افکار عمومي و لزوم بهره گيري از مشارکت و ديدگاههاي شهروندان در بهبود و توسعه امور در عرصه‌هاي مختلف فعاليت مي‌کند.

ارسال کننده
متن